mö cos

La matèria... la natura, la biodiversitat, ...

El treball del cos amb les pràctiques grupals o individuals recomana una petita quantitat de glucosa per recuperar l'energia i repartir l'efecte del moviment a través del nostre sistema neurológic i sensorial conectat amb els músculs, circulació, etc... intercanviant AIRE i repartint l'oxígen.

La fruita, sucs, batuts, tés... són ideals pel möviment, hem de recordar que no només en el temps de la dansateràpia es cremen energies... Existeix un efecte de RESONÀNCIA durant el reste de temps.

La idea és la consciència de treball de cada una de les parts del cos, dividides per sectors i coordinades amb möviments lents i infinitats de ritmes, suaus o d'impacte, en estils FLOWING i ESTACATTO dels més habituals en dansateràpia. Totes les vertents de dansa i estils, evidentment, contribueixen a la dansateràpia com a fonament de treball interior.  Des del folklore fins a les fussions i estils més de vanguarda, des de la improvització fins a la coreografia més exclusiva... la sincronització no és més important que el deixar-se portar per la música i les senyalitzacions del guia i dansaterapeuta.

Estiraments ESSENCIALS

Cervicals i Esquena... essentials